Friday 13 February 2015

January Favorites


IMG_8419


Iako je već sredina februara, ja sam odlučila da ipak objavim ovaj post. Fotografisala sam par stvari koje su mi bile omiljene u proteklom mjesecu. Neke sam dobila na poklon a neke sam kupila. Pandorine narukvice sam dobila na poklon za rođendan od dvije drage osobe i ovo mi je omiljeni komad nakita.  


IMG_8426


IMG_8453


KIKO kozmetiku sam kupila u Italiji, na žalost kod nas je nema još uvijek. Odlične su im sve stvari a ne koštaju puno. Kupila sam četkicu koja ima dvije boje, tamnijom bojom se nanosi bronzer a svijetlom iluminator. Ova druga stvar je olovka sa kojom možete da napravite "smoky eye look", sa jedne strane je olovka a sa druge četkica. Pokušala sam da fotografišem boju ali nije baš najbolje ispalo. Olovka je crna sa primjesama ljubičaste, presijava se na svjetlosti.


IMG_8434


IMG_8436


The POREfessional je prajmer koji odlično pokriva sve nedostatke, jedina mana mu je što je jako skup. Postoje drugi proizvodi koji su jeftiniji a meni se najbolje pokazao Garnier 5sec. Guerlain je puder u kamenu, lagan je za kožu što mi je najbitnije. 


IMG_8444


IMG_8446


Ovaj kaiš je jedan od boljih ulova, osim što je kožni i što je bio na sniženju ima mogućnost da se nosi sa obije strane. 


IMG_8438


Eucerin krema za suvo područje oko očiju odlično se pokazala. Nanosim je uveče jer mi je to u poslednje vrijeme baš suvo. 


IMG_8442


Boja ovog karmina je fenomenalna i što je najbolje od svega mat je. Kad sam ga vidjela na jednom blogu  morala sam da ga kupim. 


IMG_8417


Ovaj parfem sam imala prije par godina i onda sam dobila još jedan za Novu godinu. Volim ovaj miris i na mojoj koži je postojan.


IMG_8457


Ovu divnu torbu sam kupila dok sam bila u Italiji i to na sniženju od 40%. Kad sam ušla u radnju odmah sam se zaljubila u ovaj model i boju. 


IMG_8461


IMG_8465


Omiljeni džemper u proteklom mjesecu. :) 


bracelets: PANDORA
face brush: KIKO cosmetics 
smoky eye pencil: KIKO cosmetics
face powder: Guerlain
primer: Benefit cosmetics
belt: Tommy Hilfiger
eye cream: Eucerin
lipstick: NYX
perfume: Armani code
bag: FURLA
jumper: ZARA

See u soon,
B.
:)

18 comments:

  1. Obozavam moju Pandoru, želim da staviš na nju najlepše uspomene, ta narkvica je nešto stvarno posebno. Benefit mi je isto među omiljenim preparatima,najbolji prajmer trenutno bar meni. Odličan post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala najljepše na divnim riječima i željama! :) <3

      Delete
  2. Super favoriti. Torba je prelepa :)
    http://www.adelaacanski.com/

    ReplyDelete
  3. Pandora,želim ti da nižeš sve što poželiš.Najlepši komad nakita po meni i podsetnik :)

    Overpowered

    ReplyDelete
  4. Prajmer sam skoro kupila, baš zbog toga što su ga mnogi hvalili i imali su pravo - odličan je! Narukvica i torba su fenomenalni, a ok Kiko kozmetike sam prbobala za sada samo sjaj za usne i na osnovu togu verujem da su i drug proizvodi dobri :) !

    ReplyDelete
  5. Torba u mojoj omiljenoj boji, ahhhhh <3
    Obradovacu te i reci cu ti da sam pisala na mom blogu o tome kako se domoci KIKO proizvoda kod nas, evo ti link posta pa ako ti bude od koristi bice mi drago :) http://kapege23.blogspot.com/2014/11/kiko-make-up-milano-srbija-kiko-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Divan post ! :*
    http://sofiiandalltheprettykittens.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Sve je odlicno. Porefessional je odlican primer.

    March and May

    ReplyDelete
  8. Divni favoriti, torba je plelepaa <3 Skroz moja boja, odlepila sam za pink/ciklama nijansama :). Lepi su ti i noviteti iz KIKO, patim za tom kozmetikom :(

    ReplyDelete
  9. Kada sam videla kiko kozmetiku, znala sam da ću da komentarišem divan dizajn, ali sada punu pažnju posvećujem furla torbi - prelepa je!! :)

    ReplyDelete
  10. Vauuu, predivna boja ovog Nyx ruža! Želim! I rolka je divne boje.
    http://kenguristyle.com/

    ReplyDelete

Thanks for visiting my blog! If you leave a link, I'll do my best to drop by to say hi as well. For follow for follow requests, follow me and I'll follow back as soon as I see it. :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...